Ana Laura Calderon: Απο το Μεξικό στο φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ολυμπία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ευχαριστώ το Φεστιβάλ που μας έκανε μέρος της απίστευτης οικογένειάς του» δήλωσε η Μεξικάνα σκηνοθέτρια

Η πολυβραβευμένη Μεξικάνα σκηνοθέτρια της μεγάλου μήκους ταινίας Mezquite’s Hearat (Η καρδιά του Μεσκίτ) Ana Laura Calderon, έκανε κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού τη μαγευτική μικρού μήκους ταινία Under the same sky (μτφ: Κάτω από τον ίδιο ουρανό), η οποία διαγωνίζεται στο 26ο Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους Ολυμπίας. Η ταινία κέρδισε τις καρδιές των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Πύργου και των Φιλιατρών Μεσσηνίας που την παρακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας (04/12) στο θέατρο Απόλλων του Πύργου και του κοινού στην επίσημη προβολή στον ίδιο χώρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας…

«Το γεγονός ότι η αγαπημένη του Φεστιβάλ Ολυμπίας Άνα Λάουρα Καλντερόν ταξίδεψε από το Μεξικό ως τον Πύργο, μαζί με τις δυο μικρές πρωταγωνίστριες της ταινίας, την κόρη της Αμάια και την γειτονοπούλα της Βαλεντίνα (που τη συνοδεύει η μητέρα της κυρία Μισέλ), μας συγκινεί. Ταυτόχρονα αποτυπώνει τη διεθνή ακτινοβολία του Φεστιβάλ Ολυμπίας. Ευχαριστούμε ‘Ανα Λάουρα, Αμάια, Βαλεντίνα, Μισέλ. Τα παιδιά του Φεστιβάλ Ολυμπίας σας έχουν λατρέψει. Ξέρουμε ότι τα αγαπήσατε κι εσείς», έγραψε σε ανάρτηση του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Δημήτρης Σπύρου.

cald3 n

Από την πλευρά της η Μεξικάνα σκηνοθέτρια ανέφερε ότι «Είναι αδύνατον να επιλέξεις τις καλύτερες στιγμές αυτής της αξέχαστης ημέρας!!! Είμαι εντελώς συγκινημένη! Ευχαριστώ το Olympia International Film Festival for Children and Young People που μας έκανε μέρος της απίστευτης οικογένειάς του. Ευχαριστούμε το Samba Filmworks ProCine CdMx SRE που μας πίστεψε και ευχαριστώ όλους τους φίλους και την οικογένεια που έγιναν μέρος αυτού του ονείρου Alas Ocultas FONOBOX Ei2 Media Michelle Caballero. Ευχαριστώ Dimitris Spyrou για το όραμά σου να αλλάξεις τη ζωή των παιδιών μέσα από τον κινηματογράφο και την καλή καρδιά».

cald2 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ