71χρονος εκτέλεσε την 43χρονη σύντροφο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 43χρονη Γεωργία έπεσε νεκρή το πρωί της Τρίτης, μέσα στο πατρικό της σπίτι, στη Σαλαμίνα, λίγες μέρες αφότου τον είχε καταγγείλει για άγριο ξυλοδαρμό απο τον 71χρονο φίλο της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για τη νέα γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, το θύμα δέχτηκε πυρά ενώ βρισκόταν πίσω από την πόρτα του σπιτιού της. Ο δράστης δηλαδή της είχε στήσει ενέδρα και όταν είδε την σκιά της πίσω από το τζάμι της πόρτας, την πυροβόλησε δύο φορές, με αποτέλεσμα η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού, να πέσει νεκρή.

salamina 512
Φωτο: protothema

Βασικός ύποπτος θεωρείται από τις αρχές ο 71χρονος σύντροφός της, τον οποίο η 43χρονη είχε καταγγείλει για βίαιη συμπεριφορά. Οι αστυνομικοί τον αναζητούν στο νησί, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει από το λιμάνι της Σαλαμίνας.

salamina f 2 2
Φωτο: protothema

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να εκτέλεσε την 43χρονη με καραμπίνα, στις στις 9.30 το πρωί της Τρίτης, στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγο προτού πέσει νεκρή η 43χρονη Γεωργία, οι γείτονες άκουσαν φωνές και κάποιοι αναγνώρισαν τη φωνή του συντρόφου της.

salamina sk 1
Φωτο: protothema

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια την χτύπησε και την απείλησε μέσα στο σπίτι όπου έμεναν, ενώ στη συνέχεια πήρε το κινητό της τηλέφωνο και το όχημά της.

Για το περιστατικό δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί το θύμα από ιατροδικαστή, ενώ παράλληλα αναζητούσαν τον 71χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Επιπλέον, οι αστυνομικοί της πρότειναν να πάρει το Panic button και να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που αισθανθεί ότι κινδυνεύει, ωστόσο η ίδια δεν φέρεται να το έκανε.

salamina th arthrou

Προκειμένου να προστατευθεί, η 43χρονη αποφάσισε να μείνει στο πατρικό της μαζί με τη μητέρα της, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να την εντοπίσει και της έστησε καρτέρι.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη διατηρούσε δεσμό εδώ και 7 χρόνια με τον 71χρονο, ο οποίος μάλιστα είχε επιτεθεί και στο 15χρονο παιδί της, το οποίο είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ