Ο πρωθυπουργός της μειοψηφίας δεν δικαιούται να διαπραγματευτεί εθνικά θέματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ε! Δεν είμαστε καθόλου καλά! Εντελώς καθόλου καλά!

Αντί ο Ελληνοτουρκικός διάλογος να αρχίσει από τα καυτά που μονομερώς οι Τούρκοι εγείρουν και κατά ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, σε αέρα στεριά και θάλασσα, το δίδυμο Σακελλαροπούλου Μητσοτάκη γεμάτο χαρά, υποδέχεται αύριο τον Πρόεδρο τους.
Έρχεται λοιπόν ο Ερντογάν «καζάν, καζάν» και γεμάτες τις τσέπες του με πασατέμπο (Passa tempo) για να υπογράψουν οι ακόλουθοι του μαζί με τους δικούς μας 20 ανώφελες, και αχρείαστες συμφωνίες, συμφωνίες που δεν θα τηρηθούν. Από τους Τούρκους βέβαια, και με πρώτη πρώτη το μεταναστευτικό.

Το μεταναστευτικό που είναι και το πρώτο και το μόνο βασικό από τα 20 που μας ενδιαφέρει, θα το υπογράψουμε ΞΑΝΑ, αντί να ρωτήσουμε το γιατί δεν τηρείται το κάθε προηγούμενο; Για τέτοια κενά εγκεφάλου μιλάμε. Και έτσι οι Τούρκοι έρχονται για συνομιλίες απαιτώντας απουσία κάθε τρίτου μέλους, για να μην υπάρχει αντικειμενική και διεθνής μαρτυρία, ούτως ώστε μπορούν να τις παραβαίνουν, αμέσως μετά την απόκτηση των εξοπλιστικών που λαχταρούν και καίγονται να προμηθευτούν από τις ΗΠΑ. Το ίδιο επιθυμεί και το τρέχον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, που έτρεξε να «χαιρετήσει».

Καλό χαρτί ο Μητσοτάκης / βίζα για τα αμέσως μετά, εκθέτοντας έτσι το κάθε μέλος του Αμερικανικού Κονγκρέσσου που μας συμπαραστέκεται.

Για την δίκαιη κυριαρχία μας που αμφισβητείται, από τον αυριανό συνομιλητή των Σακελλαροπούλου / Μητσοτάκη.

Αγαπητέ και Έλληνα Πρωθυπουργέ του (μισού των μισών) λαού των Ελλήνων, όταν μία κατάσταση, μεταφορικά, χρήζει άμεσο χειρουργείο, αυτό λοιπόν το χειρουργείο, δεν το αποφεύγεις προσωρινά με χρήση «αλοιφών» γιατί έτσι το θέλει για να εξυπηρετηθεί ο Τούρκος, και που αυτό είναι οι 20 συμφωνίες, διότι η ίδια κατάσταση θα βρεθεί μπροστά μας λίαν επιδεινομένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ