Επιτροπή Ανταγωνισμού: Διέπραξαν έγκλημα κατά της έντιμης Βασιλικής Θάνου, αλλά την πλήρωσε η κοινωνία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο δρομολογείται η έξοδος του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, ο οποίος είχε έλθει με τυμπανοκρουσίες από τον Άδωνι ΓεωργιάδηΟ οποίος είχε στήσει ολόκληρη σκανδαλώδη μεθόδευση κατά τις έντιμης, Βασιλικής Θάνου.

Το πρόβλημα είναι ότι την συγκεκριμένη μεθόδευση την πλήρωσε η κοινωνία η οποία βούλιαξε στην αισχροκέρδεια, την ακρίβεια και την εξαθλίωση, με την επιτροπή ανταγωνισμού να παριστάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει…

Γι’αυτό ακριβώς είχα αποπέμψει με την βρώμικη μεθόδευση την Βασιλική Θάνου, διότι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν υπήρχε περίπτωση να ανεχθεί αυτή την κατάσταση και θα είχε πάρει κεφάλια, όσο ψηλά κι αν βρίσκονταν…

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο τον διορισμό στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της πρώην προέδρου του ΣτΕ Αϊρίν-Έβελυν-Μικέλας-Μαίρης Σάρπ.

Τον Γ. Λιανό είχε φέρει με τυμπανοκρουσίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019. Τότε η κυβέρνηση θεσμοθέτησε φωτογραφική διάταξη για την έντιμη Βασιλική Θάνου νομοθετώντας ασυμβίβαστα, ώστε να φέρει τον Γ. Λιανό. Τώρα τον διώχνει κατηγορώντας τον ότι δεν κάνει τίποτα για την ακρίβεια.

Η Άιριν (Ειρήνη) – Έβελυν – Μικέλα – Μαίρη Σάρπ γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1954, είναι απόφοιτος του Γυμνασίου Θηλέων Καλαμάτας (1972) και πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών (1977). Διορίστηκε κατόπιν διαγωνισμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ως Εισηγήτρια το 1980 και προήχθη σε Πάρεδρο το 1985, σε Σύμβουλο το 1997, σε Αντιπρόεδρο το 2011 και σε πρόεδρο το 2020.

Ως αντιπρόεδρος προήδρευσε στα Β΄ και στο Δ’ Τμήματα του Δικαστηρίου. Υπήρξε μέλος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και προήδρευσε στο Δικαστήριο του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος (2013-2020). Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της άδειας (1995 – 1996) παρακολούθησε μαθήματα δημοσίου δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris II, ενώ δίδαξε επί σειρά ετών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ