Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο Ερντογαν, στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος και του έδωσε την πρέπουσα, σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά, πριν την έλευση του στην Ελλάδα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιλέγει τον «όμιλο» και συγκεκριμένα την εφημερίδα Καθημερινή για να αμφισβητήσει τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, αφού φυσικά έχει έμπρακτα παραβιάσει την ελληνική εθνική κυριαρχία. Περίεργη η προτίμησή του Ερντογάν, περίεργη και η προθυμία της εφημερίδας.

Την προηγούμενη φορά, είχε δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό δίαυλο του ομίλου, όπου πάλι εξέφρασε αμφισβήτηση για την συνθήκη της Λωζάνης. Χωρίς βέβαια τότε να έχει προβεί στις θηριωδίες τις οποίες διέπραξε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την προηγούμενη φορά, στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπου και του έδωσε την πρέπουσα, σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση, εκθέτοντας τον βάναυσα. Για να ακολουθήσει στην ίδια γραμμή ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύοντας ότι όταν η Τουρκία έχει απέναντί της έναν μη βολικό αντίπαλο, σταματά τους «λεονταρισμούς».

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν αύριο η κυρία Σακελλαροπούλου και ο κύριος Μητσοτάκης, δώσουν τις αντίστοιχες απαντήσεις, οι οποίες μάλιστα πρέπει να είναι πολύ σκληρότερες, διότι επί της παρουσίας τους, ο Ερντογάν έχει προβεί στις μεγαλύτερες προκλήσεις από το 1974.

Είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ