Ελλάς – Γαλλία συμμαχία, δώστε αεροσκάφη στην Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευμα φέρει την Γαλλική Ντασώ να ευνοεί την πώληση μαχητικών Γιουροφάιτερ στην Τουρκία!

Ποίος πλέον ο λόγος (από σήμερα το απόγευμα και μετά) να μην αποκτήσει η Τουρκία ότι όπλα θέλει και από παντού, αφού θεωρείται βέβαιο πως το πρόβλημα με το μεταναστευτικό λύνεται, πάντα και ως συνήθως, μόνο στα χαρτιά, ανάμεσα σε υπογραφές χαμογελαστών και χαρούμενων Ελλήνων και Τούρκων, λες και σεβάστηκαν ποτέ οι Τούρκοι τις υπογραφές τους!

Και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα υπογράψουν όλα τα τριτεύοντα μεταξύ μας θέματα και θα υποσχεθούν, όπως πάντα και μόνο στο μιλητό, λύση, για όλα τα υπόλοιπα (θα πάρουμε και την Πόλη;) οποία και παραπέμπονται στον Μέλλοντα. Τον ΑΟΡΙΣΤΟ!

Ουδείς όμως διεθνολόγος εξηγεί τον λόγο που οι Τούρκοι «λαχανιασμένοι» τρέχουν αριστερά/δεξιά για υπερσύγχρονο οπλισμό. Εμείς λέμε: Τα θέλουμε για να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους που μας απειλούν.

Οι Τούρκοι εναντίον ποίων τα θέλουν; Δεν λένε. Ίσως εναντίον του …..Ισραήλ, ένα Ισραήλ που όχι μονο ποτέ δεν τους απείλησε, αλλά αντιθέτως πάντα είχαν «τρία μάτια οι δυό τους» λέει ο λαος. Το απειλεί όμως τώρα (ένεκα τα Αραβικά κοιτάσματα βλέπεις) για λόγους….θρησκευτικής ομοίωσης. Που ποτέ δεν υπήρξε. Τώρα ξαφνικά τους έπιασε να υπάρχει η θρησκευτική αλληλεγγύη.

Τέλος σήμερα ο Ερντογάν ξεκίνησε κάτι να «ψελλίζει» και περί διεθνών δικαστηρίων, Χάγη που αλλού, πράγμα παράξενο αφού μέχρι σήμερα δεν εδέχοντο λέξη επ’αυτού! Τι άλλαξε και τώρα το συζητά; Δεν το εξηγεί, γι αυτό και φυλάχτηκε από ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Άρα με οδηγό Μητσοτάκη οδεύουμε σε πλήρη διευθέτηση των από αιώνων διαφορών μας με τους Τούρκους, συν το Κυπριακό (ας μη το ξεχάσει ο Μητσοτάκης) ή προς το μεγαλύτερο φιάσκο της νεώτερης Ιστορίας μας. Ας ευχηθούμε να μας συμβεί (σιγά που θα μας συμβεί) το πρώτο, και επ’ αυτού ευχηθώμεν.

Υ.Γ. Υπάρχει επιμονή του λαού στο ότι αν προκύψει η Χάγη, που θα προκύψει, αυτό θα σημαίνει πως οι Τούρκοι γνωρίζουν την απόφαση που θα βγεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ