Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Κομμωτής για κλάμματα: Πουλούσε ναρκωτικα στο κομμωτήριο του αλλα οι περισσότεροι που σύχναζαν εκει ήταν φαλακροί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ένας… κομμωτής είχε μετατρέψει την επιχείρησή του σε κέντρο διερχομένων για εμπόριο ναρκωτικών! Ο 55χρονος έπεσε στην φάκα των ιταλικών αστυνομικών αρχών, με την Γένοβα να είναι ανάστατη, μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο άνδρας συνελήφθη καθώς, ανάμεσα στα… κουρέματα (για το «ξεκάρφωμα») διακινούσε ναρκωτικά στους πελάτες που προφανώς μόνο για μαλλί δεν πήγαιναν και «κουρεμένοι» (αλλά με γεμάτες από εμπόρευμα τσέπες) έφευγαν. Ακόμη και αν… δεν είχαν μαλλιά. Κάτι όμως που βοήθησε τις αρχές να τον τσακώσουν. Διότι βλέποντας τακτικά να μπαινοβγαίνει κόσμος… χωρίς πυκνή κόμη, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε. Το μαγαζί ουσιαστικά ήταν η «βιτρίνα» για κρυφτεί το «πλυντήριο» με το ξέπλυμα χρήματος που είχε στήσει ο φιλόδοξος δράστης και επίδοξος κομμωτής.

Σύμφωνα με τη La Repubblica, ο άνδρας προδόθηκε από τους ίδιους τους πελάτες του γιατί προκάλεσε τις υποψίες. Κατά την αρχική έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετά γραμμάρια χασίς. Στη συνέχεια, ανακαλύφθηκαν 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για την συσκευασία των δόσεων. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Μαράσι της Γένοβας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ