Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Νεκρός στα 51 του μόλις χρόνια ο Πριγκιπας Κωνσταντινος του Λίχτενσταϊν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του πρίγκιπα Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε αιφνίδια σε ηλικία μόλις 51 ετών, σκόρπισε θλίψη το γερμανόφωνο κρατίδιο, ανάμεσα σε Αυστρία και Ελβετία. Άγνωστη ωστόσο παραμένει η αιτία θανάτου.

IMG 8315

Ποιος ήταν: Ο εκλιπών ήταν ο μικρότερος γιος του κυρίαρχου πρίγκιπα του Λίχτενσταϊν Ιωάννη Αδάμ Β’. Έβδομος στην σειρά διαδοχής του θρόνου, ο Κωνσταντίνος άφησε πίσω την σύζυγό του, πριγκίπισσα Μαρία και τα τρία τους παιδιά. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Πριγκιπικός Οίκος ανακοινώνει με λύπη του ότι ο Πρίγκιπας Constantin von und zu Liechtenstein απεβίωσε απροσδόκητα στις 5 Δεκεμβρίου 2023».

Η πορεία του: O πρίγκιπας, γνωστός επισήμως ως «Κωνσταντίνος του Λίχτενσταϊν, διετέλεσε μέλος του Πριγκιπικού Οίκου και επιχειρηματίας. Ήταν ο τρίτος γιος του πρίγκιπα Hans-Adam II και της συζύγου του, κόμισσας Marie Kinsky του Wchinitz και του Tettau. Ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου του Λίχτενσταϊν από το 2020 έως το 2023. Υπήρξε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Rice Tec AG, μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της LGT Austria και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής L-GAM.

Να τονίσουμε πως η βασιλική οικογένεια του Λίχτενσταϊν είναι η πλουσιότερη της Ευρώπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ