Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Ντόρα Κουτροκόη: Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για την Ντόρα Κουτροκόη δεδομένου ότι απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ χωρίς να έχει καμία ενημέρωση αλλά και καμία στήριξη από τους τότε συνεργάτες της, Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου.

Παρόλα αυτά η τύχη της χαμογέλασε και αυτήν την περίοδο την παρακολουθούμε στο κανάλι Action 24 σε μία συνεργασία για την οποία, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day», είναι πολύ ευχαριστημένη.

Η συνεργασία με το κανάλι Action 24 ήταν άμεση, όμως υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση λόγω του χειρουργείου που υπεβλήθη στις φωνητικές χορδές το οποίο δυστυχώς δεν πήγε και πάρα πολύ καλά!

«Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24”», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ