Ο Ερντογαν και η υποταγή της Μητσοτακικής Αριστεράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Χατζηβασιλείου βουλευτής Ν.Δ.: Καλή η χθεσινή (χθεσινή!) ημέρα για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις!

Ναι! Αλλά πότε επιτέλους θα μάθουμε να κοιτάμε μπροστά; Αυτό που συνέβη χθες με τον Ερντογάν δεν είναι και κάτι το πρωτοφανές. Αυτοί που αρεσκονται να κοιτούν στο χθες αν διαβάσουν και για το «προχθές» των ίδιων κρατών και ίσως κάτι από αυτό να οφεληθούν.

Γιατί δεν το κάνουν; Δεν είναι ο Έλλην που άλλαξε. Ο Τούρκος θέλει να δείξει ότι άλλαξε. Όμως Τούρκος δεν αλλάζει. Αφού για πολλές δεκαετίες ποτίζουν τον λαό τους μίσος για τους Έλληνες (που δεν δέχονται να ξανακατακτηθούν) πιστεύει κανείς στην αλλαγή;
Απλά θάταν ίσως αλήθεια, και ξανά ίσως, αν δεν ήταν η Τουρκία στριμωγμένη οικονομικά οπλικά (σχετικό αυτό) και διεθνιστικά από, την Δύση, οποία δείχνει ότι πάνω που άρχισε να αντιλαμβάνεται το τι Τούρκος εστί, τρέχει ο Μητσοτάκης να τους το χαλάσει κρατώντας στα χέρια του.. τίποτα. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από κάτι Τούρκικα «σάλια» μηδενικής αξιοπιστίας.

Ας φυλάξουν λοιπόν οι βουλευτές της Ν.Δ. την χαρά τους για την «όαση» των σχέσεων μας με την Τουρκία, και αυτό διότι την ώρα που αυτοί, χαρούμενοι, σχολίαζαν …αυτά που σχολίαζαν, την ίδια ώρα ο Ερντογάν ήταν στην εδώ πρεσβεία του συζητώντας / ορμηνεύοντας τους εγκάθετους δύο βουλευτές της «Μητσοτακικής Αριστεράς», ας ρίξει μιά ματιά προς τα εκεί ο Κασσελάκης, μαζί με μουφτήδες και κάτι άλλους νεκροθαύτες της Ελληνικής, στην Θράκη, υπόστασης.

Υπάρχει όμως και ένας τρίτος μουσουλμάνος Έλληνας βουλευτής, με το ΠΑΣΟΚ, που διώκεται από αυτούς (προδότες; μάλλον!) που ψήφισαν εκεί τον Σύριζα του Τσίπρα, που τους βγήκε …ΣΥΡΙΖΟΓΛΟΥ.

Ως εκ τούτου ο Τούρκος την δουλειά του εδώ την έφερε όλη εις πέρας αίσια προς αυτόν. Τέλος δε και όσον αφορά τις χλιαρές αντιδράσεις στην χώρα του, έχει τον τρόπο να τις αντιμετωπίσει. Και εμείς ας ευχηθούμε να μην μείνουμε με τις υποκλίσεις ενός …Γεραπετρίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ