Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Μαθητρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Χερσονήσου Κρήτης, όταν μία μαθήτρια χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που προσπαθούσε να βάλει στην πρίζα τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Η μαθήτρια στόλιζε το δέντρο των Χριστουγέννων μαζί με εκπαιδευτικούς και συμμαθητές της, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο της Χερσονήσου, ωστόσο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της. «Τα παιδιά στόλιζαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι στιγμή που η κόρη μου προσπάθησε να ενεργοποιήσει τα λαμπιόνια τη χτύπησε το ρεύμα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν λειτούργησε το ρελέ βραχυκυκλώματος στον πίνακα του σχολείου», ανέφερε ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας, που δεν μπορεί να καταλάβει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη κινδύνεψε το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από το περιστατικό οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν ηλεκτρολόγο, ο οποίος ελέγχει από χθες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αλλά και τις λειτουργίες του ηλεκτρολογικού πίνακα. Όλα δείχνουν ότι το ρελέ στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σχολείου λειτουργεί κανονικά. Ενδεχομένως το περιστατικό να οφείλεται σε διαρροή από λάμπες ή κόψιμο καλωδίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ