Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Εξελίξεις στην υποθεση του Χάσκι της Αράχωβας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μυστήριο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η υπόθεση κακοποίησης και δολοφονίας του άτυχου χάσκι, Όλιβερ στην Αράχοβα. Ακόμα και κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών μπαίνει στις έρευνες με την ελπίδα να λύσει την υπόθεση και να βρει τον δράστη.

Ψάχνουν τα τηλέφωνα

Λόγω της απουσίας υπόπτου και χωρίς την ύπαρξη αξιοποιήσιμου υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οι έρευνες πλέον έχουν στραφεί και στη σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Αράχοβας, μήπως και δοθούν απαντήσεις για τον δράστη της βάναυσης κακοποίησης του Όλιβερ. Οι αρχές επιχειρούν να εξακριβώσουν ποια κινητά τηλέφωνα ενεργοποιήθηκαν, από την ώρα που ο Όλιβερ βγήκε για την καθημερινή βόλτα του, μέχρι την στιγμή που εντοπίστηκε βασανισμένο σε δρόμο της ορεινής κωμόπολης. Παράλληλα, αναμένεται να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες, κατά το ίδιο, κρίσιμο, χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, ενώ ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκυλάκου έχει προχωρήσει σε αρκετές, και μάλιστα, αντιφατικές καταθέσεις, αναμένεται να προσέλθει και πάλι για συμπληρωματική κατάθεση. Ήδη, έχει ληφθεί κατάθεση από τον φίλο του ιδιοκτήτη, που φέρεται να είχε αφήσει τη σορό του Όλιβερ σε ένα χωράφι, μέσα σε μια τσάντα απορριμμάτων. Οι αστυνομικοί το μόνο που βρήκαν, ήταν οστά και μέρος του σώματος του ζώου, καθώς είχε εκτεθεί στις εξωτερικές συνθήκες και έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις. Τα στελέχη του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής θα λάβουν μία ακόμη συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του άτυχου Όλιβερ. Σημαντικός αυτόπτης μάρτυρας, που φέρεται να είδε τον δράστη της απεχθούς ενέργειας, δεν επιθυμεί υπό τον καθεστώς φόβου, να δώσει επίσημη κατάθεση.

Το χρονικό της κακοποίησης

Το άτυχο ζώο, έπεσε θύμα βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 26/11, ενώ το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του στην περιοχή. Εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ