Οι «Χειροκροτητές» Μητσοτάκη, οι υποκλινόμενοι του Ερντογάν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κυρίως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρουν ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!!

Γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος

Μπορεί τα media να «λιβάνιζαν» ολιμερίς χθες τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίτευξη «Ιστορικής Συμφωνίας», δήθεν, με την γείτονα Τουρκία και μπορεί να παρουσίασαν ως «κίνηση ευγενείας προς την ΠτΔ», την υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, όμως, η αλήθεια του «Εθνικού Προσκυνήματος», εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης, υπήρξε ΚΑΘΟΛΙΚΟ και θ’ αποδειχθεί ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ.

Στα Εθνικά Θέματα το «άσπρο» δεν γίνεται «μαύρο», και αντιστρόφως. Είναι σαφή και συγκεκριμένα τα δεδομένα που θέτουν την Πατρίδα μας σε ρόλο «Χαμένου» και την Τουρκία σε ρόλο «Νικητή».

A064449A FF68 4C4B A3D1 723354298B36
Ο Νίκος Νικολόπουλος

Κυβέρνηση και media «έπλασαν» μία χαρωπή εικονική πραγματικότητα αναφορικά με την συνάντηση. Στην πραγματικότητα, όμως, το αποτέλεσμα ήταν οι αθρόες και πολύπλευρες παραχωρήσεις και υποχωρήσεις από Ελληνικής πλευράς και το «γκρέμισμα» της επί χρόνια Εθνικής Στρατηγικής έναντι στην Τουρκία, την οποία πιστά υπηρέτησαν όλοι οι ηγέτες από τον Εθνάρχη μας,  Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και τον Ανδρέα Παπανδρέου, ως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή. Ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας, το 2017, υπήρξε αμετακίνητος στις «Εθνικές Κόκκινες Γραμμές» τις οποίες «ΕΣΒΗΣΕ» με μιας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες.

Η βαθιά υπόκλιση Γεραπετρίτη ξεγυμνώνει την ΑΛΗΘΕΙΑ διότι ήταν απλώς το επιστέγασμα όλων όσων παραχωρήσαμε και σε όλα όσα υπαναχωρήσαμε!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τον Ερντογάν να μιλά για «Τουρκική Μειονότητα» στην Θράκη, προβαίνοντας σε μια δευτερολογία με φοβικά χαρακτηριστικά, με έμμεσες τοποθετήσεις, με μη ξεκάθαρες κουβέντες, (πρωτοφανές για ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα), χωρίς, ως εκ τούτου, να πει ξεκάθαρα πως η Ελλάδα δεν αποδέχεται τον όρο «Τουρκική Μειονότητα», διότι απλά δεν υφίσταται, αλλά και χωρίς ούτε καν να τολμήσει να αναφερθεί στον ΔΙΩΓΜΟ και το ΞΕΡΙΖΩΜΑ της Ελληνικής Μειονότητας από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο, την Τένεδο και όλη την Μικρά Ασία.

Ούτε λόγος, φυσικά, για Ίμια, ούτε λόγος για Κατοχή στην Κύπρο, ούτε λόγος για τις παραβιάσεις και προκλήσεις σε αέρα και θάλασσα, εκ μέρους του Έλληνα Πρωθυπουργού!!

Ούτε, βέβαια, για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε Τζαμί!!

Και σαν «κερασάκι στην τούρτα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε ατάραχος και χαμογελαστός τον Τούρκο Πρόεδρο να δηλώνει σαφώς και με νόημα, (ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ), ότι… «Μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα»!! (Από πότε η Ελλάδα «μοιράζεται» το Αιγαίο με την Τουρκία…;;).

Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλοίωσε εντελώς την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, λέγοντας ότι στο θέμα… υπάρχει, δήθεν, εξομάλυνση! Όταν ήδη την προηγούμενη ημέρα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα καταγράφηκαν 445 αφίξεις νέων μεταναστών από την Τουρκία, στο πλαίσιο της…συστηματικής «ΚΡΑΤΙΚΗΣ» προώθησης μεταναστών προς την χώρα μας!!

Ούτε καν μισή κουβέντα αποτόλμησε να πει, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ως απάντηση στον Ερντογάν, για τις δηλώσεις του γύρω από την «Σφαγή» στην Παλαιστίνη!

Αντίθετα, η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε «Πράσινο Φως» για Ελεύθερες ελεύσεις Τούρκων επιχειρηματιών στα Νησιά, για το πέρασμα Τουρκικών Προϊόντων στην Ελληνική αγορά, αποδέχτηκε ότι υπάρχουν «περισσότερα προβλήματα» πλην της Υφαλοκρηπίδας, όπως ακριβώς τόνισε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ και ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΤΩΜΕΝΟΣ ο Ερντογάν, και μάλιστα…. «ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ» στις Διμερείς διαβουλεύσεις (πάγια επιδίωξη Ερντογάν ήταν τα Ελληνοτουρκικά θέματα να μεταφερθούν σε Διμερές επίπεδο).

Επίσης, ότι θα κατασκευάσουμε δεύτερη διασυνοριακή γέφυρα στον Έβρο, αλλά και ότι θα ξεκινήσουμε έργα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ στην Πατρίδα μας!!

Έτσι, η Ελλάδα ΞΕΧΑΣΕ τα προβλήματα, ΕΒΑΛΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο θέμα ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, έδωσε «Γη» και «Ύδωρ» στον Ερντογάν, συν την δυνατότητα να «ανοιχτεί» στην Δύση και να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα και τις… δήθεν «Καλές Σχέσεις Γειτονίας», ώστε να ξεπεράσει τον σκόπελο για τα F-16 με τις ΗΠΑ.

Η χθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ήταν Επιζήμια και Ολέθρια!!!

Ήταν μια «Νίκη Ερντογάν» εντός Ελληνικής Έδρας!!

Οι «Χειροκροτητές» του Μητσοτάκη, οι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΙ στον Ερντογάν, κυρίως όμως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρουν ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!!

Νίκος Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ