Εάν η Τουρκία θέλει «φιλία», τότε ας αφοπλιστεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και έτσι έπεσαν οι μάσκες όλες. Ο Ερντογάν «στην ψύχρα» πλέον εκβιάζει τις ΗΠΑ συνδέοντας τα οπλικά που θέλει με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αποδεχόμενος αμέσως και σαφέστατα ότι οι «τρομοκρατικές ομάδες»της Στοκχόλμης ήταν ένα πρόσχημα και τίποτα περισσότερο, αφού άλλος ήταν και παραμένει ο βασικός του στόχος. Κοροϊδεύει τις ΗΠΑ αλλά και τα μέλη της Συμμαχίας κατάμουτρα.

Μόνος τος στόχος τώρα το Αγαίο, και αργότερα…βλέπουμε.

Εύγε στους Τούρκους που διαχρονικά εμπαίζουν τους ισχυρούς, και εμείς πληρώνουμε, και θα πληρώσουμε πολλά περισσότερα από την μη φρόνιμη απόφαση του Μητσοτάκη να τον εμπιστευτεί χωρίς τίποτε στα χέρια του, και όχι μόνον αφού, και πάλι
καλά, που δεν τρέχουμε και γονυπετείς να παρακαλέσουμε το Κονγκρέσσο των ΗΠΑ να τους εγκρίνει «τα πάντα όλα» όπλα που θέλουν και εναγωνίως ζητούν προς χάριν ..της φιλίας των δύο λαών!

Μιας φιλίας που ποτέ δεν υπήρξε λόγω της Τούρκικης διαχρονικής αναξιοπιστίας. Η φιλία ποτέ δεν αποκτάται με όπλα. Αντιθέτως.

Δηλαδή να μεταμορφωθεί η Τουρκία σε σύγχρονο «Αστακό» για να ενταχθεί η Σουηδία στο ΝΑΤΟ. Ε! Δεν είμαστε καθόλου καλά.

Να λοιπόν που ο Μητσοτάκης το κουβεντιάζει, και θα το κουβεντιάζει, ερήμην του λαού, αλλά ερήμην και του Κοινοβουλίου. Το θέμα είναι Εθνικής υπόστασης, και όχι του Μητσοτάκη. Ας το καταλάβει ο λαός πριν να είναι πολύ αργά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ