Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον δίκαιο πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον δίκαιο πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας για την εξάλειψη της Χαμάς», δήλωσε ο Νετανιάχου και πρόσθεσε: «άλλες χώρες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν από την μία πλευρά την εξάλειψη της Χαμάς και από την άλλη να ζητούν τον τερματισμό του πολέμου, κάτι που θα εμπόδιζε την εξάλειψη της Χαμάς».

«Θα αυξήσουμε την πίεση»

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής του ισραηλινού γενικού επιτελείου διαμηνύει ότι η στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας «θα αυξηθεί».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τον στρατηγό Χερτσί Χαλεβί το δίκτυο της Χαμάς αρχίζει να καταρρέει καθώς η ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας οδηγεί στο θάνατο και την παράδοση πολλών μαχητών της οργάνωσης.

«Κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερους τρομοκράτες να σκοτώνονται, όλο και περισσότερους τρομοκράτες να τραυματίζονται και τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τρομοκράτες να παραδίδονται. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι το δίκτυό τους καταρρέει, μια ένδειξη ότι πρέπει να αυξήσουμε την πίεση», δήλωσε σήμερα ο στρατηγός Χαλεβί κατά τη διάρκεια τελετής στο Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ