Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

18χρονος Έλληνας ο δραστης που τραυμάτισε τον αστυνομικο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 18 ετών (όπως προκύπτει Έλληνας) ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος αποκάλυψε την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που τους ζήτησε να χτυπήσουν αστυνομικούς! «Μας έδωσαν τις φωτοβολίδες και μας είπαν να επιτεθούμε!», υποστήριξε χαρακτηριστικά!

Ο 18χρονος δράστης φέρεται να ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια.

Θυμίζουμε, τα έκτροπα πουν έλαβαν χώρα στου Ρέντη στο περιθώριο του αγώνα Βόλεϊ της Πέμπτης, Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός, είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού που δίνει μαχη για την ζωή.

Συγχαρητήρια στην @hellenicpolice , που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ