Νετανιάχου στη Χαμάς: Τελείωσε – Παραδοθείτε τώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καταθέτουν τα όπλα και παραδίδονται στους γενναίους στρατιώτες μας. Θα χρειαστεί χρόνος. Ο πόλεμος συνεχίζεται, αλλά αυτή είναι η αρχή του τέλους της Χαμάς», τόνισε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στα πλάνα με τους ημίγυμνους αιχμαλώτους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και πρόσθεσε: «Λέω στους τρομοκράτες της Χαμάς: Τελείωσε. Μην πεθάνετε για (τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία) Σινουάρ. Παραδοθείτε τώρα!».

Ωστόσο, η Χαμάς διαψεύδει πως οι συγκεκριμένες εικόνες αφορούν μαχητές της που παραδίνονται, παρά υποστηρίζει πως πρόκειται για άμαχους πολίτες της Γάζας, τούς οποίους οι IDF συλλαμβάνουν και μεταφέρουν σε άγνωστο προορισμό.

Στο μεταξύ, ο Άσραφ Αλ Κίντρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χαμάς στη Γάζα, ανέφερε σήμερα Κυριακή πως περίπου 18.000 είναι οι άμαχοι Παλαιστίνιοι που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, προσθέτοντας πως οι τραυματίες από τις επιθέσεις φτάνουν τους 49.500 από την έναρξη του πολέμου στης 7 Οκτωβρίου. Τόνισε δε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, πως στους παραπάνω αριθμούς συμπεριλαμβάνονται οι 297 νεκροί και οι περισσότεροι από 550 τραυματίες του τελευταίου 24ώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ