Ποιος ειναι ο Έλληνας μετεωρολόγος που βραβεύτηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο σε υψόμετρο 2.650 μέτρων στις αυστριακές Άλπεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως σημειώνει και ο κύριος Μάξιμος, ραγδαία άνοδος παρατηρείται… στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου. Βραβεύθηκε βλέπετε, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ για την… άψογη παρουσίαση του καιρού! Στα ύψη, όχι η θερμοκρασία, αλλά η ελληνική δημοσιογραφία που βρήκε ένα «παράθυρο» πρωτιάς και σε κάτι.

IMG 8553

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, έλαβε το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική παρουσίαση πρόβλεψης καιρού.

Το καθιερωμένο δελτίο καιρού, σήμερα στην εκπομπή «Συνδέσεις» συνοδεύτηκε εκτάκτως από την τιμητική βράβευση του μετεωρολόγου. Όπως είπε ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί τον βράβευσαν οι 40 και πλέον συνάδελφοί του από 10 χώρες που συμμετείχαν στην συνάντηση. «Επομένως και η ΕΡΤ στην κορυφή», πρόσθεσε. Βρήκε λοιπόν, πλαγίως τρόπο η ελληνική δημοσιογραφία να… τους αφήσει όλους πίσω της!

Η «κρυστάλλινη σφαίρα» δόθηκε στον μετεωρολόγο σε υψόμετρο 2.650 μέτρων στις αυστριακές Άλπεις, όπου έγινε η διεθνής συνάντηση. Η ελληνική δημοσιογραφία μέσω παρουσίασης στα… καλύτερά της. Λιακάδα και αίθριος καιρός στις τάξεις του Τύπου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ