Εύγε Δόμνα Μιχαηλίδου: Κλείνει σχολεία για να περπατούν τα παιδιά μας που είναι όλη μέρα στον καναπέ με ένα κινητό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομολογουμένως από αυτή τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση όλα θα μπορούσαμε να τα ακούσουμε για να δικαιολογήσουν την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Τώρα η Δόμνα Μιχαηλίδουυφυπουργός Παιδείας– για να δικαιολογήσει την κατάργηση σχολείων μας ενημερώνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα για τα παιδιά του Γυμνασίου να περπατούν δύο χιλιόμετρα την ημέρα.

Προσθέτει μάλιστα πως το περπάτημα οκτώ χιλιομέτρων το συνιστά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ωστόσο η ίδια δεν ακολουθεί τη σύσταση για να πάει στο Υπουργείο της, όπως η ίδια μας λέει.

Σημειώνεται πως πρόκειται για σχολεία της Θεσσαλονίκης ενώ η νέα Δημοτική αρχή αντιτίθεται στην κατάργηση των σχολείων.

Δηλαδή τα παιδιά να πηγαίνουν και να έρχονται στο σχολείο δυο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, μέσα από αυτοκίνητα ή και μέσω αγνώστων με βροχή ή με χιόνι γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να καταργήσει σχολεία.

Γιατί όλα είναι καλά όταν καταργούν σχολεία, όταν αποδομούν την Παιδεία ή την Υγεία αντί να φροντίζουν για βελτίωση μαθημάτων, προγραμμάτων, κοινωνικών λειτουργών και καθηγητών.

@avgerinosx

Επιστροφή στο 1930 – Κλείνουν σχολεία για να μην προσλάβουν δάσκαλους και καθηγητές με τουε μαθητές να πρέπει να απομακρυνθούν από το οικείο σχολικό περιβάλλον και τη γειτονιά τους και να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία και η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε ότι το περπάτημα κάνει καλό (!) και πως ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας συστήνει να περπατάμε όλοι 8 χλμ την ημέρα για καλή υγεία. #μητσοτακης #δομνα #σχολειο #σχολείο #νεαδημοκρατια #μαθητής #foryou #fy #pov #mitsotakis kyriakos mitsotakis Μητσοτάκης Κυριάκος

♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

ΔΗΜΟΦΙΛΗ