Πανευρωπαϊκό σοκ: Ο Γιώργος Παπανδρέου εκλέχτηκε ομόφωνα Γενικός Εισηγητής για τη Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου που έβαλε την Ελλάδα σε μνημόνιο και βύθισε τη χώρα και τον λαό της στην πιο σοβαρή οικονομική κρίση της μεταπολίτευσης, ανέλαβε θέση στο Συμβούλιο της Ευρώπης και μάλιστα εκλέχτηκε ομόφωνα!

Στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης εκλέχτηκε λοιπόν ομόφωνα Γενικός Εισηγητής για τη Δημοκρατία.

Και ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του; «Η προώθηση του διαλόγου, της συνεργασίας και της συντονισμένης δράσης μεταξύ των κρατών μελών για την αντιμετώπιση των εξελισσόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημοκρατικοί θεσμοί καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών για την ενίσχυση των δημοκρατικών δομών, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα τους έναντι των αναδυόμενων απειλών».

Αμέ, όλα αυτά τα σοβαρά θα τα διαχειριστεί ο Γιωργάκης με την ίδια επιτυχία που διαχειρίστηκε και την εξουσία στη χώρα μας!

Μέχρι και έκθεση για τη Διαβουλευτική Δημοκρατία θα συντάξει, ώστε να αναζητήσει συνεργασίες με διεθνείς φορείς (ΟΗΕ, ΕΕ, ΟΑΣΕ) για χάρη της δημοκρατίας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ