Καμία ανοχή στον Αλβανό κακοποιό και τους ευρωπαίους υποστηρικτές του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να καταστεί σαφές προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας στην Ένωση πως το υπό Αλβανικής πλευράς τεθέντος θέμα Μπελέρη που από υπαιτιότητα των προέκυψε, δεν αφορά μόνον την Δημαρχία της πόλης Χειμάρρα, αλλά κυρίως αυτής καθ’αυτής της Ελληνικής μειονότητας της Βόρειας Ηπείρου ύπαρξης στην, από αιώνων, γενέτειρα γη τους.

Ανυποχώρητη λοιπόν αρνησικυρία χωρίς μεσοβέζικο συμβιβασμό. Ο Αλβανός είναι καλά διαβασμένος/βαλτός από τον Τούρκο, και παρουσιάζεται εκεί μυξοκλαίγοντας πως προτιμά να μην ενταχθεί στην Ένωση, από την παράδοση μιας Δημαρχίας στους Έλληνες, παραβιάζοντας έτσι το αναφαίρετο Ευρωπαϊκό δίκαιο της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» στην χώρα του.

Όμως έχει ιστορικό παρελθόν στην παραβίαση των δικαιωμάτων της Ελληνικής εκεί μειονότητας. Πέρασε καταστάσεις, γλυκάθηκε, συνεχίζει, και θα συνεχίζει. Καλό εργαλείο η δικαιοσύνη Ράμα, στη Αλβανία του Ράμα. Η Ευρωπαϊκή ενθάρρυνση προς Αλβανία για ανεξάρτητη δικαιοσύνη έγινε για να μην συμβαίνουν στην χώρα αυτή αυτά που να που συμβαίνουν! Ας τους θυμίσει λοιπόν κάποιος πως αυτά που πράττει ο Ράμα, ούτε επί Χότζα δεν συνέβαιναν.

Μεγάλο Εθνικό λάθος/ολίσθημα, οι ανώφελες χαρούλες/αγκαλιές Μητσοτάκη με τον Αλβανό. Ποιός φταίει λοιπόν, αφού ο Ράμα ήξερε πολύ καλά τον λόγο να αγκαλιάζεται. Ο Μητσοτάκης; Πάλι καλά που δεν τον αγκάλιασε και στις Βρυξέλλες για να ολοκληρωθεί το ρεζιλίκι μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ