Εξελίξεις στην υποθεση του τραυματισμένου αστυνομικου: Ταυτοποιήθηκε και το DNA του αδερφού του 18χρονου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγο ανακοινώθηκε πως ταυτοποιήθηκε και το DNA του 16χρονου αδερφού του 18χρονου που είχε ομολογήσει -αρχικά- πως έριξε τη φωτοβολίδα που έστειλε στην εντατική τον υπαρχιφύλακα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ταυτοποίηση του μικρού αδερφού του καθ’ ομολογία δράστη, προέκυψε από αποτύπωμα, DNA και πυρίτιδα, γεγονός που καθιστά και εκείνον άμεσα εμπλεκόμενο με τη φονική επίθεση που ακολούθησε το ξέσπασμα των επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου. Μια οπωσδήποτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η οποία ακολουθεί τη σημερινή προφυλάκιση του 18χρονου. Σημειώνεται πως ο 16χρονος είχε δώσει χθες γενετικό υλικό μετά από διαταγή του Εισαγγελέα, καθώς είναι ανήλικος.

Στο μεταξύ, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν προκύψει ορισμένες ταυτοποιήσεις αντικειμένων κατασχεμένων από το γήπεδο με άτομα που βρίσκονταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες. Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, παρά σκοπεύει να ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή με τα εντάλματα να αναμένεται να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

Ο 18χρονος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια Πειραιά, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πάει στο γήπεδο με φίλους και τον αδελφό του. Όπως είπε, κάποια στιγμή είδε πολύ κόσμο να βγαίνει προς τα έξω και από περιέργεια είχε βγει και ο ίδιος όπου τον πλησίασε ένα άτομο με κουκούλα fullface και μακριά γένια και του έδωσε μια φωτοβολίδα, λέγοντάς του να την πετάξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ