Συγχαρητήρια στον Σολτς που τεκμηριώνει ότι οι Γερμανοί μας θεωρούν τον απόπατο των Βαλκανίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι οι Έλληνες απόρησαν ακούγοντας τον Γερμανό Καγκελάριο Ολαφ Σολτς, στον αντίποδα του Ελληνικού ΒΕΤΟ, να αντικρούει αυτό σε παραλήρημα ευρισκόμενος, με επιχειρήματα όπως ότι η Αλβανία έχει προβεί σε όλες τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να ενταχθεί στην Ε.Ε. Δηλαδή με δυό λόγια οι Αλβανοί έγιναν «άνθρωποι»!

Αξίζουν λοιπόν να λέγονται και Ευρωπαίοι διότι ενστερνίστηκαν τις Ευρωπαϊκές αξίες, που δεν τις είχαν, παρουσιάζοντας αυτά λες και μας έκαναν καμιά χάρη που έγιναν καλύτεροι από αυτό που ήσαν. Και όλα αυτά με έναν Ράμα στους διαδρόμους να έχει φορέσει εκείνο το μισοκακόμοιρο ύφος, που δεν έχει όταν αναφέρεται στην Ελληνική, ελέω μεταπολεμικής Αγγλίας, γη της προσαρτημένης στην χώρα του Βόρειας Ηπείρου, και αντίθετα απο τις διεθνείς συνθήκες καταπιέζει την βούληση αυτής μηχανευόμενος ανυπόστατες καταστάσεις.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Σολτς για τα επιχειρήματα που ανενδοίαστα παρέθεσε, αποκρύπτοντας όμως, το τι Γερμανικά συμφέροντα, οικονομικά τι άλλο, υπάρχουν στις θέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για τις Ιταλία και Ισπανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ