Δυναμική συγκέντρωση πλημμυροπαθών στην Λάρισα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλημμυροπαθεις συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και κατήγγειλαν τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα των αποζημιώσεων. Τρακτέρ από τον κόμβο Πλατυκάμπου παρατάχθηκαν δίπλα στους συγκεντρωμένους στο συλλαλητήριο, το οποίο διοργάνωσαν 40 φορείς από ολόκληρη την Θεσσαλία.

Όπως αναφέρει το onlarissa, μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου. Εκεί, οι πλημμυροπαθείς επέδωσαν ψήφισμα στον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Πινακά.

larisaorgi1

Βασικά αιτήματα των διαδηλωτών «η άμεση αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, και η αποζημίωση των πολιτών, που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους στη διάρκεια αυτών, καθώς επίσης η ακρίβεια που αποδυναμώνει τα εισοδήματα, η κατάσταση στην Δημόσια Υγεία, την Παιδεία και ο προϋπολογισμός που αναμένεται να ψηφιστεί».

Πλυμμηρισμένοι όχι μόνο από τις λάσπες αλλά και από οργή”, “Τέρμα πια στον εμπαιγμό, αποζημίωση 100% εδώ και τώρα”, “Ο κόμπος έφθασε στο χτένι, τώρα ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία με ευθύνη του Κράτους” ήταν μερικά από τα συνθήματα στα πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι.

larisa2

Πηγή φωτό: onlarissa

ΔΗΜΟΦΙΛΗ