Βιντεο ντοκουμέντο απο την δολοφονική επίθεση στο Γκάζι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενα βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο βλεπουμε την αιματηρή επίθεση που διαδραματίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε βάρος των τριών Κρητικών που βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν στο bachelor party ενός φίλου τους που παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου.

Αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να βρίσκεται έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ασημένιο Range Rover. Οι δύο δράστες κατευθύνονται σε μια παρέα επτά ατόμων με τους οποίους συνομιλούν και στη συνέχεια απομακρύνονται μαζί με τα τρία θύματά τους.

Τότε ξεκινάει ο καβγάς, ένας από τους νεαρούς χτυπά τον έναν δράστη και τότε ένας εκ των δύο δραστών βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές εναντίον των τριών Κρητικών και στη συνέχεια – μαζί με τον φίλο του – αποχωρούν ανενόχλητοι από το σημείο!

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που διαθέτει η Αστυνομία οι δράστες και ειδικά αυτός που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς είναι αλλοδαπός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ