ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

63χρονος εκλεβε τα παγκάρια απο τις εκκλησίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας 63χρονος που προέβαινε συστηματικά και ανενόχλητος σε κλοπές από ιερό ναό στο Μαρούσι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. Ο 63χρονος ημεδαπός, κατηγορείται για σωρεία κλοπών από ιερούς ναούς και για πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 63χρονος τους τελευταίους δύο μήνες επισκέπτονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα συγκεκριμένη εκκλησία στο Μαρούσι με σκοπό την κλοπή και χωρίς να κινήσει τις υποψίες. Ο κατηγορούμενος, χρησιμοποιούσε αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο και είχε μάλιστα προσαρμόσει κολλητική ταινία, ενώ κατάφερνε να αποσπά σημαντικά χρηματικά ποσά από το παγκάρι του ναού! Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μεταλλικός κόφτης, 3 αυτοσχέδιες λίμες, αυτοσχέδιο μαχαίρι και δελτίο ταυτότητας στο οποίο είχε επικολληθεί η φωτογραφία του κατηγορουμένου και για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια. Σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική ποινή κάθειρξης -5- ετών και -10- μηνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις