Γκάζι: Οι αρχές συνέλαβαν τον 33χρονο συνοδηγό του τζιπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο ένας εκ των δύο δραστών που συμμετείχε στην επίθεση κατά των Κρητικών στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για 33χρονο Αλβανό, ο οποίος επέβαινε στο γκρι τζιπ. Μάλιστα, ήταν και αυτός που είχε ρίξει την πρώτη μπουνιά στην παρέα των Κρητικών.

Έκλεισε τα σύνορα η ΕΛΑΣ

Την ίδια στιγμή, θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη του αδίστακτου «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τρεις Κρητικούς στο Γκάζι. Πρόκειται για έναν σκληρό, ποινικό κακοποιό συνεργάτη της Αλβανικής μαφίας της Ιταλίας, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από 8 μήνες. Ο φάκελός στη αστυνομία είναι «δαιδαλώδης». Παράλληλα, οι ελληνικές αρχές μόλις ταυτοποίησαν τον δράστη από τις πινακίδες του αυτοκινήτου που είχε νοικιάσει, αλλά και από το DNA που βρέθηκε στα ρούχα ενός από τους τραυματίες, έδωσαν εντολή να κλείσουν τα σύνορα της χώρας, κυρίως τις εξόδους προς Αλβανία, γιατί υπάρχουν φόβοι ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει, εάν ήδη δεν το έχει κάνει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ