Χαμός με όσα ειπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Light στην εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Light είναι ένας άνθρωπος που δεν φιλτράρει ιδιαίτερα τα λόγια του και εκφράζει την γνώμη του με θάρρος.

Το γεγονός αυτό σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» τονίζοντας πως η κάθε άποψη έχει ένα τίμημα.

«Σε δυο εβδομάδες τελειώνουμε από το Fame Story. Eίμαστε μια χαρά, είμαστε μια ωραία παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Ελένη Φουρέιρα και τον Light. Ο Light είναι ένα νεαρό παιδί και πολλές φορές επειδή στα νεαρά παιδιά βράζει το αίμα τους, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες λάθος εντυπώσεις.

Προσωπικά στον Light βλέπω ένα παιδί με ωραία συναισθήματα, αλλά το στυλ του είναι πιο aggressive, είναι αυτό το στυλ που ακολουθούν με τη μουσική που πρέπει να είναι λίγο πιο αφοριστικό και επιθετικό. Βέβαια, αυτό το πράγμα πρέπει να είναι σε έναν βαθμό που να μη γίνεται επικίνδυνο. Εγώ είπα στον Light να προσέχει γιατί κάθε άποψη μπορεί να έχει και ένα τίμημα» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Ρέμος για τον Light.

Στο Live της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε την εμφάνιση του Γιάννη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα τραγούδησε σε στούντιο τραγούδι το οποίο είχε γράψει για εκείνον ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως αυτή ήταν πολύ σημαντική τιμή για τον σπουδαστή και πως εκείνος στη θέση του θα αποχωρούσε μετά από αυτό γιατί ο σκοπός επετεύχθη, με τον Light να σχολιάζει πως αν γινόταν αυτό ο Ανδρέας Μικρούτσικος και θα τον σταύρωνε όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τη μπηχτή αυτή του τράπερ σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής τονίζοντας πως: «Από την άποψη του ότι να μην είναι όλα συντονισμένα, όλα καλοφτιαγμένα όλα στημένα, η άποψη η αιρετική του Light είναι πολύ θετική για μια εκπομπή. Το θέμα όμως είναι να είχε και λίγο γνώση. Όταν είσαι άσχετος της ελληνικής μουσικής και το 95% ασχολείται με αυτήν, αυτή η “αιρετικίλα” δεν “βγάζει πουθενά”. Θα βρεθείς στην κατάσταση να λες ανιστόρητα πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ