Ισπανός προπονητης βίαζε επί τρία έτη 13χρονη παίκτρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής Μάριο Λόπεζ κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό μίας 13χρονης τότε παίκτριας από το μακρινό 1998 έως το 2001.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές πληροφορίες και λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ιβηρική, με την «El Pais» να αποκαλύπτει πως ο πρώην τεχνικός των κλιμακίων της εθνικής ομάδας της «ρόχα» έκανε το ίδιο και σε άλλα μικρά κορίτσια και όχι μόνο στην τότε παίκτρια της Γκέρνικα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1998, όταν ο αδίστακτος Λόπεζ κάλεσε την νεαρή στο σπίτι του για να δουν υποτίθεται βίντεο, κάτι που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ συνήθιζε να κάνει και με άλλες νεαρές αθλήτριες. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που φέρεται να βίασε την 13χρονη, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το παιδί ήταν ουσιαστικά παραμελημένο από τους γονείς του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν με το αλκοόλ.

Τα όσα σημειώνει το άρθρο είναι πέρα για πέρα σοκαριστικά, αφού ο Λόπεζ ανάγκαζε την 13χρονη να μην φοράει εσώρουχο, φέρεται να την έχει κακοποιήσει ακόμη και μέσα στο λεωφορείο που μετάφερε την αποστολή της ομάδας σε παιχνίδι, ενώ φέρεται να έχει βιάσει την νεαρή με διάφορους τρόπους. «Το ήξεραν και το κάλυπταν μέχρι να μην έχουν άλλη επιλογή», αναφέρει η δημοσιογράφος Βαλντές και όλοι πλέον περιμένουν την συνέχεια στην τρομερή αυτή υπόθεση που ξεσκεπάστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ