Μαρίνα Λαμπροπούλου: θέλω να καταλάβω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαρίνα Λαμπρόπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στον γάμο των ομοφυλοφίλων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί που γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων! Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο».

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να κάνουν λόγο πως έχει ρατσιστικές αντιλήψεις.

Η γνωστή χορογράφος και χορεύτρια όμως έβαλε σήμερα τα πράγματα στη θέση τους και μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ξεκαθάρισε ότι: «Είμαστε στην εποχή του “βλέπε, άκου, μη μιλάς”. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν μιλάνε, τα λένε πίσω από τις κάμερες. Ο κόσμος δεν μιλάει και γενικά θέλω να καταλάβω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία. Η ενημέρωση είναι το α και ω σε όλα αυτά τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαφορετικότητα.

Δεν μπορούν να πουν σε μένα που έχω μεγαλώσει ένα παιδί από τη Σιέρρα Λεόνε, που έχει μεγαλώσει με το παιδί μου, με τη μητέρα μου, μέσα στο σπίτι μου, σαν να είναι παιδί μου. Την είχα στη σχολή μου, μάθαινα στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν φυλετικές διακρίσεις. Χορεύω με άτομα με κινητικές δυσκολίες, με ανθρώπους χωρίς όραση, όλα αυτά έχουν γράψει την πορεία μου και το ποια είμαι. Τώρα, αν ξαφνικά διαγράφουμε τα πάντα επειδή η Λαμπροπούλου πήρε το μικρόφωνο και είπε αυτό, όχι!».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Έχω χίλια δυο να πω πάνω σε αυτό. Δεν με ρώτησαν αν το ψηφίζω, με ρώτησαν αν μου αρέσει. Το ψηφίζω 1000% γιατί εξυπηρετεί πάρα πολλούς παράγοντες. Το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, δεν απασχολεί κανέναν, έχει να κάνει με τις καταβολές του καθενός. Συγχωρέστε με, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι με αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ