Ότι έμεινε από την οικοσυσκευή της οικογένειας των ΑΜΕΑ στα Πετράλώνα, πετάχτηκε και στιβάχτηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα το πρωί στα Άνω Πετράλωνα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, κυβέρνηση και τράπεζα έδειξαν για ποιους νοιάζονται. Τα ΜΑΤ και οι ΟΠΚΕ έσπευσαν, σε αντίθεση με τις αντιρρήσεις τους να πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου, και από τις 6 το πρωί έκλεισαν την πρόσβαση σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο σημείο της έξωσης για να μην την εμποδίσει κανείς.

Η βία και η καταστολή περίσσεψε σήμερα στους γείτονες και τους αλληλέγγυους που μπήκαν μπροστά στο φορτηγό που μετέφερε τα λιγοστά πράγματα από το φτωχικό νοικοκυριό της οικογένειας ΑΜΕΑ που έμενε μέσα.
Ξύλο, χημικά, απειλές, βία, όλα τα είχε το ρεπερτόριο της επιβολής του νόμου.
Τελικά το φορτηγό έφυγε γεμάτο με τους κόπους μιας ζωής.
Οι άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν.
Θα μείνουν στο διάδρομο έξω από το διαμέρισμα τους μέχρι ποιος ξέρει τι.
Ελλάδα 2.0 στο τέλος του 2023.
Να τη χαίρεστε.

Το βίντεο των σοβαρών συμπλοκών έξω από το σπίτι οικογένειας ΑΜΕΑ στην οποία τα ΜΑΤ και η ΟΠΚΕ έκαναν βίαιη έξωση και συνεπλάκησαν με γείτονες και αλληλέγγυους που έβαλαν τα σώματα τους μπροστά απο το φορτηγό μετακόμισης που πήρε τα λιγοστά τους πράγματα.

Για περισσότερα από 10 λεπτά συνεχίστηκαν οι συμπλοκές μέχρι που η αστυνομία κατάφερε να ανοίξει δρόμο στο φορτηγό για να διαφύγει, ενώ η οικογένεια κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και διαμένει στο διάδρομο.
Έτσι γίνονται πλέον οι εξώσεις στην Ελλάδα 2.0

Ότι έμεινε από την οικοσυσκευή της οικογένειας των ΑΜΕΑ στα Πετράλώνα, πετάχτηκε και στιβάχτηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Μέχρι χθες αυτά ήταν μέρος κάποιου σπιτιού.
Σήμερα είναι σκουπίδια πεταγμένων αναμνήσεων .
Ελλάδα στο τέλος του 2023.
Πείτε για τη σημαία λίγο ακόμα και για το ποιος την προσβάλει…

IMG 9103

ΔΗΜΟΦΙΛΗ