ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Aπάντηση των εργαζομένων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ :

Εμείς οι εργαζόμενοι του ΠΕΙΦΑΣΥΝ διαμαρτυρόμαστε για όλα αυτά που γίνονται δήθεν για μας, αλλά χωρίς εμάς !

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την προσπάθεια κατασυκοφάντησης που γίνεται εδώ και αρκετό διάστημα από μία μικρή ομάδα κατά του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.
Η ομάδα αυτή για άγνωστους σε εμάς λόγους (ίσως λόγω δικών τους προσωπικών συμφερόντων – φιλοδοξιών), με ψευδείς καταγγελίες ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, κατασυκοφαντούν συστηματικά τον Συνεταιρισμό στον οποίο εργαζόμαστε, χωρίς να ισχύει τίποτα απ΄όλα όσα ισχυρίζονται.

Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, αν κάποιοι από τους εργαζόμενους διαμαρτύρονταν ή αντιδρούσαν στις πρακτικές τους, βίωναν εκφοβισμό, τρομοκρατία, μηνύσεις και καταγγελίες. !
Η κατάσταση αυτή έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά μας, στο εργασιακό μας περιβάλλον, στην εργασιακή ειρήνη. Να σταματήσουν να παίζουν με το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μπορεί να ξεγελούν και να παραπλανούν ανθρώπους ασχέτους με τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αλλά όχι εμάς, τους έχουμε αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό.

Εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του ομίλου, έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια του εργασιακού μας βίου, το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, δεν επιτρέπουμε σε μία χούφτα ανθρώπων να διαβάλει και να συκοφαντεί την εργασιακή μας οικογένεια, στηρίζουμε τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα του όπως κι εκείνος στηρίζει εμάς και τις οικογένειές μας όλα αυτά τα χρόνια!
Ήρθε επιτέλους η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!
Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να σταθούν πλάι μας και να μας στηρίξουν.
Εμείς είμαστε οι εργαζόμενοι του ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Εμείς είμαστε ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ και θα βρισκόμαστε πάντα μπροστά να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια.

Πηγή: ereportaz.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ