Κοράκια αρπάζουν το σπίτι της Νορας Βαλσάμη για χρέος μόλις 18000 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα, η σπουδαία ηθοποιός προσπαθεί να φαίνεται δυνατή όπως λέει, ενώ μιλώντας για το σπίτι που βγαίνει σε πλειστηριασμό καθώς η ίδια χρωστάει 18.000 ευρώ, σχολιάζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού δεν έχει αυτά τα χρήματα.

«Είναι τραγική η κατάστασή μου, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πιστεύω πως θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω. Ειδικά τώρα που έρχονται οι γιορτές έχω τα χάλια μου. Είμαι σε κακό χάλι, αλλά προσπαθώ για το παιδί μου όσο γίνεται να είμαι πιο αλέγκρα, να είμαι πιο δυνατή και να μην έχω τόση στεναχώρια» δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για το σπίτι που αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο, η ίδια ανέφερε: «Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν και εγώ «πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου». Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ, αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την βοήθεια που της είχε προσφέρει η Μαριάννα Λάτση, όταν διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά του συζύγου της στην Αθήνα, προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, η Νόρα Βαλσάμη απάντησε: «Ναι, μας πήγε με το αεροπλάνο της στο νοσοκομείο. Αλλά τι να της πω της Μαριάννας; Η κοπέλα μου έδωσε το αεροπλάνο της με δυο γιατρούς για να σώσουμε τον Ερρίκο. Αλλά τώρα τι να της πω «δώσε μου 18.000 ευρώ για να μην μου πάρουν το σπίτι»; Ντρέπομαι, τελείωσε τώρα».

«Παίρνω τα ποσοστά μου από τις ταινίες, αλλά δεν φτάνουν. Και η σύνταξή μου είναι ό,τι δίνουν σε όλους» σχολίασε η ηθοποιός για την οικονομική της κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ