65χρονος στη Λάρισα, κουτουλησε αστυνομικό που του έκανε παρατήρηση επειδή πάρκαρε σε διάβαση αναπήρων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας εντόπισαν ένα φορτηγάκι το οποίο είχε παρκάρει παράνομα σε διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους η οποία είναι παράλληλα και διάβαση αναπήρων!

Η δημοτική αστυνομία έκοψε κλήση λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Μετά από λίγη ώρα ο ιδιοκτήτης του οχήματος την είδε αλλά αντί να φύγει παρέμεινε στο σημείο γιατί ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις.

Όταν μία ώρα αργότερα προσέγγισε το βανάκι και υπάλληλοι είπαν στον 65χρονο να το απομακρύνει εκείνο εξαγριώθηκε. Αρχικά επιτέθηκε φραστικά στους δημοτικούς αστυνομικούς ενώ σε παρατήρηση ότι πρόκειται για διάβαση αναπήρων τον ρώτησε με άγριο τρόπο «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο καθώς ο νταής 65χρονος έπιασε από τον γιακά έναν δημοτικό υπάλληλο και τον κουτούλησε στο μέτωπο! Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και τα πνεύματα ηρέμησαν όταν επενέβησαν δύο δημοτικοί αστυνομικοί για να τον απομακρύνουν.

Μετά έφτασαν και αστυνομικοί και ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέμενε υπό κράτηση μέχρι σήμερα το πρωί. Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί με την δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος του για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ