Μεράκλωσε ο Κουτσούμπας: Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς στα γραφεία του ΚΚΕ και κατήγγειλε τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε τσακώνικη διάλεκτο, μαζί και άλλα παραδοσιακά γιορτινά ακούσματα άκουσε από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων στον Περισσό.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ χόρεψε μαζί παραδοσιακούς χορούς και της χώρας μας και υπήρξε και ανταλλαγή δώρων. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχόμενος και ο ίδιος στην τσακώνικη διάλεκτο και σημειώνοντας παράλληλα τα πολιτικά του μηνύματα, τόνισε: «Καλημέρα σε όλους και όλες! Ευχαριστούντε πάσου! Καούρ εκοκιάκατε! Καλώς κοπιάσατε, ευχαριστούμε πολύ. Έκανα μια προσπάθεια στην τσακώνικη διάλεκτο κι εγώ, ελπίζω να τα κατάφερα.

Σήμερα είναι μια περίοδος, και τέτοιες μέρες που είναι, που ο λαός μας, όπως όλοι ξέρουμε, υποφέρει απ’ τη μεγάλη ακρίβεια, απ’ τη φτώχεια, απ’ τα χαμηλά εισοδήματα, απ’ τη μεγάλη φοροληστεία, τους άμεσους και έμμεσους φόρους, από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης, από την υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας των παιδιών μας, από τη συμμετοχή της χώρας μας σε ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς και πολέμους στην περιοχή.

Για όλα αυτά το ΚΚΕ είναι εδώ, παρόν, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια να ανοίξουμε την πορεία, μια άλλη πορεία για μια άλλη διέξοδο, όλοι μαζί, ο ελληνικός λαός όλος μαζί, ενωμένος, έτσι ώστε όλα αυτά τα τραγικά ζητήματα, τα τραγικά θέματα να αποτελέσουν παρελθόν για την πατρίδα μας και για όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά σας, καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες».

arkades kalanta koutsoumpas 2023 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ