Γαλλια: Μητερα βρέθηκε σφαγμενη μαζί με τα 4 παιδιά της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βράδυ των Χριστουγέννων εντοπίστηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους μία μητέρα και τα τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για οικογένεια που ζούσε στην πόλη Meaux, 41 χλμ βορειοανατολικά του Παρισίου, ενώ τα ίχνη του 33χρονου πατέρα και συζύγου έχουν εξαφανιστεί.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση με πολλή προσοχή, εκτιμώντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Στο πλαίσιο αυτό, ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών ερευνά την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, στα γαλλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί η φωτογραφία του 33χρονου πατέρα και φερόμενου ως δράστη της πενταπλής δολοφονίας, που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες την Γαλλία.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαγράψει και τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το BBC, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί πολυάριθμα περιστατικά παιδοκτονιών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος ομολόγησε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας 4-11 ετών. Η αστυνομία τις εντόπισε νεκρές στο σπίτι του στην πόλη Alfortville, στα νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας.

Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars στο Val-d’Oise.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ