Λύγισε η Άντζελα Δημητρίου στον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Βασίλη Καρρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη για την εξόδιο ακολουθία στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε στις 24 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 70 ετών.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά.

Οι δηλώσεις

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είπε: «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, ο οποίος μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο του. Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα, εκατομμύρια Έλληνες. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση σήμερα να τιμήσουμε σήμερα τη μνήμη του, το τι περάσαμε κοντά του, με τη μοναδική του φωνή», ανέφερε εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πολύ συγκινημένη. Μεταξύ άλλων είπε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν από τους τραγουδιστές που έσπευσαν στον Ιερό Ναό προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο τραγουδιστή.

Δείτε φωτογραφία:

argyros1

Με την συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο καλλιτέχνης άφησε ένα μπουκέτο με άσπρα λουλούδια στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια χαιρέτισε την οικογένειά του.

Δείτε βίντεο:

Ο νέος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης είπε πως ο Βασίλης Καρράς βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες.

«Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά».

Ποιοι έστειλαν στεφάνια

Επανεμφάνιση στην εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά έκανε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια έχει εξαφανιστεί από την δημόσια ζωή, δεν έδωσε το παρών στην εκκλησία ωστόσο έστειλε στεφάνι.

«Αδελφέ θα τα ξαναπούμε» έγραφε η κορδέλα του στεφανιού. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον εκλιπόντα και οι δύο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις.

Notisstefani

Στεφάνι έστειλε και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

pantelidisstefani

Στεφάνια έστειλαν επίσης οι Στέλιος Ρόκκος, Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ