Έσφαξε τον 16χρονο αδερφό του γιατί μάλωσαν για μια μπλούζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δύο αδέλφια πολύ συχνά έρχονταν σε κόντρες και διαπληκτισμούς. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να πιαστούν στα χέρια ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Στο παρελθόν, ο 18χρονος είχε χτυπήσει τον 16χρονο με σιδερογροθιά για την ίδια «ματωμένη» μπλούζα που οδήγησε στο έγκλημα τον μεγάλο αδελφό. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο είχε σημειωθεί το επεισόδιο.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει πάρει η Αστυνομία, τα δύο αδέλφια μάλωσαν και πάλι για μια μπλούζα και ο 16χρονος άρχισε να κυνηγάει τον 18χρονο μέσα στο σπίτι τους. Ο 18χρονος ξαφνικά άρπαξε ένα ψαλίδι και κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον αδερφό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 18χρονος «κάρφωσε» ένα ψαλίδι στο στήθος του μικρού του αδερφού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και ο 16χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη.

Η ομολογία

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας και της γιαγιάς των δύο παιδιών να «σώσουν» με τις καταθέσεις τους τον 18χρονο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του δράστη. Ο 18χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του έπειτα από έναν καυγά που σημειώθηκε μεταξύ τους για μια μπλούζα. Η αστυνομία τα ξημερώματα προχώρησε στην προσαγωγή όλων των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη μοιραία στιγμή του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, μέσα στο διαμέρισμα ήταν η μητέρα των δύο παιδιών, η γιαγιά και μια κοπέλα, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο δράστη. Για το τραγικό συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ