Αλλοδαπός μαχαίρωσε και σκότωσε αστυνομικό στη Θεσσαλονικη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη μία τραγωδία με θύμα αστυνομικό έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του έπειτα από επεισόδιο σε μπαρ της συμπρωτεύουσας σήμερα τα ξημερώματα, Πέμπτη, 28/12, από το μαχαίρι 44χρονου θαμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο αστυνομικό που επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε έναν Νορβηγό όταν εκείνος δημιούργησε πρόβλημα εντός του καταστήματος. Μάλιστα, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 04:00, ο Νορβηγός διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του και δέχθηκε δυο μαχαιριές, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα. Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου. Ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο. Σημειώνεται πως ο αστυνομικός δεν βρισκόταν σε υπηρεσία και ήταν κι εκείνος θαμώνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ