Ο ευεργέτης του Ερντογάν και του Ράμα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διαχείρηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει, δια μέσου των υπ´ αυτής ευπειθέστατων εις αυτήν ΜΜΕ, να περάσει στον κόσμο, ότι άνοιξε ο δρόμος για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ενώ ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος απόκτησης από την Τουρκία των οπλικών που αυτή απαιτούσε.

Όμως αυτός ο δρόμος περνάει για έγκριση από την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικανικού Κονγκρέσσου, για να κατατεθεί προς ψήφιση από την εκεί Ολομέλεια. Κάτι ίδιο συμβαίνει και στην Τουρκία που έκανε το πρώτο βήμα δια μέσου της σχετικής επιτροπής της, ενώ ακολουθεί ψήφιση στην εκεί Εθνοσυνέλευση.

Το σήριαλ λοιπόν ξεκίνησε και ο κόσμος το παρακολουθεί, έστω και αν το τέλος είναι προβλέψιμο 100%. Έχει ενδιαφέρον. Καλό δεκανίκι ο Έλλην Πρωθυπουργός!
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το θέμα Μπελέρη στην Χειμάρρα της Αλβανίας. Έτρεξαν πάλι τα γνωστά σε όλους μας ΜΜΕ να μας χαροποιησουν πως ο Ράμα εκεί έκανε το πρωτο βήμα με την (μηδέποτε) υποβληθείσα παραίτηση του αποτυχημένου τέως υποψηφίου Δημάρχου, οποίος και παραμένει.

Μόνο που η αναγγελία της μη παραίτησης ήλθε με καθυστέρηση λίγων ημερών, που μεσολάβησαν, μέχρι να λάβει ο Ράμα διορθωτική τελική έγκριση. Από την Άγκυρα. Τι άλλο; Μια δηλαδή «ανέγκριση» που καταργεί την τόσο «βιαστικά» πανηγυρισμένη εδώ παραίτηση. Και ο αρμόδιος εδώ υπουργός Μαρινακης, ωσεί απών.

Τι καλά; ΥΠΕΞ έχουμε; ΥΠΕΣ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ