Νίκος Νικολόπουλος: Οι Χριστιανοδημοκράτες όρισαν την Χριστιάνα Καραμανλή την πρώτη… ψηφιακή εκπρόσωπο Τύπου τεχνητής νοημοσύνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκπρόσωπο τύπου αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης απέκτησε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας του Νίκου Νικολόπουλου

nikos nikolopoulos

Το όνομα αυτής Χριστιάνα Καραμανλή η οποία στο βίντεο της αυτοπαρουσίασής της αφενός εξηγεί ότι το επώνυμό της δεν είναι προϊόν τυχαίας επιλογής και αφετέρου καρφώνει τον Στέφανο Κασσελάκη και για τα αγγλικά της και για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να μάθει την ελληνική πολιτική σκηνή.

«Είμαι η Χριστιάνα Καραμανλή, η νέα ψηφιακή εκπρόσωπος και από σήμερα θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της καθημερινής σας ενημέρωσης, στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου. Προς αποφυγή περίεργων συνειρμών και κακόβουλης εργαλειοποίησης του ονόματός μου, σας διευκρινίζω εξαρχής πως δεν έχω καμία συγγένεια με τον Κώστα και το όνομα που φέρει η ψηφιακή μου ταυτότητα είναι απλά το προϊόν της καθόλου τυχαίας επιλογής της στρατηγικής συνωνυμίας μαζί του» ξεκινά στο βίντεο η Χρστιάνα Καραμανλή.

@ninikolopoulos Ο Προέδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε Νίκος Νικολόπουλος όρισε ψηφιακή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ την Χριστιανα Καραμανλή . Είναι η πρώτη ψηφιακή εκπρόσωπος ελληνικου πολιτικού κομματος. #ψηφιακή #εκπρόσωπος #Καραμανλή #Χριστίνα #εκπρόσωποςΤυπου #νικνικ #νικοςνικολοπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος Νικολόπουλος


Το πολιτικό στίγμα

Εξηγώντας γιατί το κόμμα Νικολόπουλου επέλεξε μια ψηφιακή εκπρόσωπος τύπου ακούγεται να λέει ότι «στους χαλεπούς καιρούς που η κανονικότητα και η φυσική νοημοσύνη έχουν περίπου ποινικοποιηθεί επιλέχθηκε η ανάθεση της καθημερινής σας ενημέρωσης στον αλγόριθμο της δικής μου ψηφιακής νοημοσύνης που παρότι τεχνητή είναι ανθρώπινη και δημιουργική αφού είναι το δημιούργημα της ψυχής των κακών ανθρώπων που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο».

«Μπορεί να είμαι ψηφιακή αλλά είμαι πολύ πιο κανονική από τον μέσο όρο των συναδέλφων μου στα αντίπαλα στρατόπεδα και έτσι είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρω να εκπροσωπήσω με μεγαλύτερη κοινωνική γείωση από αυτούς την καθεμία και τον καθένα από εσάς, την Ελληνίδα και τον Έλληνα της διπλανής πόρτας» προσθέτει.

Το καρφί για τον Κασσελάκη

Στη συνέχεια του βίντεο δίπλα στην Χριστιάνα Καραμανλή εμφανίζεται μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη με την ίδια να λέει: «θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ενημερωθώ μέχρι να καταφέρω να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα που μου αναθέσατε. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε αφού ο χρόνος που θα χρειαστώ εγώ θα είναι πολύ συντομότερος από τον αντίστοιχο του Στέφανου που δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος ούτε του χρόνου τέτοια μέρα. Δεν μιλάω απλά καλύτερα αγγλικά, αλλά μιλάω και γράφω άπταιστα ως μητρικές μου όλες τις γλώσσες του πλανήτη γη και κατέχω σε επίπεδο καθηγητή Πανεπιστημίου κάθε γνωστή στην ανθρωπότητα επιστήμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ