Η καλύτερη πρωτοχρονιά φέτος στο Συνταγμα απο τον Δημο Αθηναίων με καλεσμένη την Μαρίνα Σάττι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλος ντόρος έγινε για το αν η φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι, θα τραγουδήσει το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» και θα φωνάξει στο Σύνταγμα «Καλή χρονιά»! Τελικά, η Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα θα έχει και… αέρα από Eurovision! Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά από την πλατεια Συντάγματος την εκρηκτική μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων, που θα αρχίσει στις 22.55.

marina satti

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του Ευγενείς Αλήτες.Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της.

Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου που θα έχει τη σφραγίδα της, θα μας ταξιδέψει με την μπάντα της στο μουσικό της σύμπαν.

Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της και από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την τραπ, η σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, γκάιντα, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ