Η απάντηση της εκπροσώπου των εργαζομενων για το “γλέντι” στον Ερυθρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η εκπρόσωπος των εργαζομενων ανεφερε πως ειναι μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια, το νοσοκομείο δεν ήταν σε εφημερία και ο χώρος δεν είχε σχέση με τα επείγοντα.

Με λύπη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου βλέπουν αυτή την κατάσταση. Είναι απαράδεκτο, προσβλητικό προς τους εργαζόμενους που όλα τα χρόνια στήνουν πλάτη. Δεν είναι τα πράγματα έτσι. 18 χρόνια που είμαι πρόεδρος και 35 χρόνια υπάλληλος στο νοσοκομείο, κάθε χρονιά διεξάγεται η γιορτή αυτή μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων, λέγοντας τα κάλαντα. Κατά τις 2 που τελειώνει η γιορτή, ζήτησαν οι εργαζόμενοι δύο τραγούδια να χορέψουν και χορέψαμε και εμείς. Όσον αφορά το φορείο, η κυρία ζήτησε να περάσει για να λάβει μέρος και να ακούσει τα κάλαντα. Επίσης, ο χώρος που έγινε είναι στις διοικητικές υπηρεσίες και δεν έχει καμία σχέση με την εφημερία. Δεν είχε εφημερία, ήταν νεκρή ημέρα.

Μάλιστα, είχαμε όλα τα χρόνια τη συγκεκριμένη εορτή αλλά δεν καταγράφανε όλοι οι καλοθελητές βίντεο και εικόνες. Ή και αν καταγράφανε, δεν τις έδιναν. Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έγινε η ανανέωση της διοικήτριας χτες. Και η προσωπική μου θέση είναι πως επί κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι υπέστησαν 202 ΕΔΕ, πήγαν στα δικαστήρια 40 άνθρωποι, εγώ πήγα στα δικαστήρια ως απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.

Ήταν στημένο όλο αυτό και δεν υπάρχει καμία καταγγελία από ασθενή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ