Αναβάλλεται λόγω εργατικού ατυχήματος η Πρωτοχρονιάτικη πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στο Περοκέ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ενημερωση απο το Θέατρο Περοκέ η σημερινή πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή δυστυχώς αναβάλλεται λόγω εργατικού ατυχήματος συντελεστή της παράστασης στιν χώρο του Θεάτρου.

Απο το θέατρο ειδοποιήθηκαν οι θεατές που ειδαν κανει κρατήσεις Θέσεων για την ακύρωση και τις επόμενες μέρες θα γίνει γίνει γνωστο ποτε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα.

IMG 9938

Νε σημειώσουμε πως η πρεμιέρα της παράστασης ήταν αρχικα προγραμματισμένη για τις 15 Δεκέμβρη αλλα λόγω διαφόρων προβλημάτων μεταφερόταν συνεχώς.

IMG 9937

Βασισμένη στη Βραβευμένη με Oscar 2001 Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της DreamWorks και στο Βιβλίο του William Steig, η ξεκαρδιστική ιστορία του πιο αγαπημένου «τέρατος» όλων των εποχών, θα ζωντανέψει στη σκηνή του Θεάτρου Περοκέ, τη χειμερινή σαιζόν 2023 – 2024, με 24 Ηθοποιούς και 10μελή ζωντανή Ορχήστρα!

«Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια λίμνη ένα πράσινο τέρας με το όνομα Σρεκ»…
Και έτσι ξεκινά η ιστορία ενός απίθανου ήρωα, που βρίσκεται σ’ ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή του, δίπλα σ’ έναν σοφό γάιδαρο και μια «τρελή» πριγκίπισσα, που αντιστέκεται στη διάσωσή της.
Μια Επική Παράσταση! Θεαματική! Συγκλονιστική! Ξεκαρδιστική! Απίστευτα αστεία! Ένα Μοναδικό Show για όλη την Οικογένεια!  Ένα πολυδάπανο Musical, γεμάτο Ρομαντισμό, Αγάπη και Περιπέτεια! Μια μεγαλειώδης παραγωγή!

  • 24 Ηθοποιοί & Χορευτές
  • 10μελής Ζωντανή Ορχήστρα
  • 120 Πρωτότυπα Κοστούμια
  • Ένας Δράκος τεραστίων διαστάσεων που βρυχάται, βγάζει φωτιές και καπνό και κινείται με εντυπωσιακό τρόπο πάνω στη σκηνή!

Με υπέροχα τραγούδια, εντυπωσιακά σκηνικά, κι εκπληκτικές χορογραφίες, το SHREK THE MUSICAL, είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, που σκοπό έχει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία όλης της οικογένειας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ