Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας του 17χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο που υπέστη αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Όπως έκανε γνωστό μιλώντας στο ekriti, ο εντατικολόγος Ανέστης Κιουλπάλης, η 17χρονη μαθήτρια υποβλήθηκε σε τεστ από τους γιατρούς προκειμένου να ελεγχθεί η εγκεφαλική της λειτουργία και δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα, καθώς το κορίτσι διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη μαθήτρια Καλλιτεχνικού Σχολείου της Αττικής που γνώριζε ότι είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά προϊόντα και πάντα είχε μαζί της ένεση αδρεναλίνης, φέρεται ότι κατανάλωσε βούτυρο κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο που βρισκόταν μαζί με τους συμμαθητές της.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ανήλικη υπέστη αλλεργικό σοκ και έκανε την ένεση στον εαυτό της, ενώ οι καθηγητές κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για την 17χρονη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ