Οι πρόεδροι Βουλγαρίας, Σερβίας και Ουγγαρίας κάνουν μέτωπο για την υποστήριξη της Οικογένειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρόεδροι της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ουγγαρίας – Ρούμεν Ράντεφ, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Καταλίν Νοβάκ – ενέκριναν μια δήλωση για την υποστήριξη των οικογενειών ως βάση των κοινωνιών και των οικογενειακών αξιών.

Η δήλωση ξεκίνησε από την Ουγγαρέζα πρόεδρο ως σύνοψη των συζητήσεων και των συνομιλιών κατά τη διάρκεια της προεδρικής συνόδου για δημογραφικά ζητήματα στη Βουδαπέστη τον Σεπτέμβριο του 2023, όπως σημειώνουν τα βουλγαρικά media.

1 17

 Το Φόρουμ είναι μια ετήσια εκδήλωση όπου πολιτικοί και ειδικοί συζητούν δημογραφικές τάσεις και προσεγγίσεις για την ανάπτυξη πολιτικών φιλικών προς την οικογένεια.

Το μήνυμα

«Πιστεύουμε ότι οι οικογένειες αξίζουν προστασία, βοήθεια και αναγνώριση από τα κράτη και τις κοινωνίες. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε σθεναρά πολιτικές που προάγουν την ευημερία των οικογενειών και ενισχύουν την οικογενειακή συνοχή, παρέχουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη βάση της οικογένειας,  ώστε να επιτρέπουν στις γυναίκες να αναπτυχθούν ταυτόχρονα ως μητέρες και ως επαγγελματίες, να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη και να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά», αναφέρεται στη δήλωση που υποστήριξαν οι τρεις πρόεδροι με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ