Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η παροχή όπλων στην Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μία ή και δύο, το πολύ, εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ, και επικρατεί σιωπή εκ μέρους Μπλίνκεν για τα εξοπλιστικά της Τουρκίας.

Μιας Τουρκίας που έχει προ πολλού επιδοθεί σε ένα άκρατο και όλων, των τοις πάσι γνωστών πλέον, μεθόδων ράλι, ακόμα και τον Μητσοτάκη που έφαγε τη «φόλα» λάτρεψαν, με ένα και μόνο στόχο. Την απόκτηση σύγχρονων μαχητικών (τι άλλο;) προς άμεση αντιγραφή τεχνολογίας και άμεση εφαρμογή αυτής στα ήδη υπ´ αυτής κατασκευαζόμενα «κουφάρια» αεροσκαφών διότι αλλιώς..κουφάρια θα μείνουν.

Λέγεται δε πως επαφές με την Τζένεραλ Ελέκτρικ για προμήθεια σύγχρονων κινητήρων υπάρχουν.

Και έτσι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα, τα πάντα κουβεντιάζονται και τίποτα δεν απορρίπτεται. Εφόσον λοιπόν γίνει, από την διαχείρηση Μπάιντεν, και αυτή τη φορά το «χατήρι» της Τουρκίας, θα είναι και αυτό ένα ακόμα έγκλημα των ΗΠΑ εις βάρος των ειρηνικών κοινοτήτων της ευρύτατης αυτής περιοχής, διότι σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία δικαιολογία για να επικαλεσθεί, συνηγορώντας, ο Μπλίνκεν.

Αφού ο προκάτοχος του Μάικ Πομπέο δεν του άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το τι εστί Τουρκία, όσο και αν αυτή η «επιστράτευση» ακόμα και του Μητσοτάκη δεν πρέπει να ξεγελάσει το Αμερικανικό Κονγκρέσσο. Συνεπώς ότι γίνει, αν γίνει, θετικό για τον Ερντογάν θα είναι θέμα χρημάτων και τίποτα πέραν αυτού άλλο, και αυτό διότι σήμερα κάθε ηθικό έρεισμα είναι ανύπαρκτο για να βοηθηθεί η χώρα αυτή.

Θα φανεί.

Λίγες μέρες «κουράγιο» ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ