Σάλος με την Ελενα Ακριτα και τις Σπέτσες – Απο όσα εχει κανει ο Κασσελακης, αυτο την πείραξε; της γράφουν στα Social media

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Έλενα Ακρίτα με νέα της ανάρτηση σήμερα, αναρωτιέται «γιατί στις Σπέτσες» και συνεχίζει: «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο».

Εξήγησε και το σκεπτικότης: «Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας».

  • Η ανάρτηση της κ.Ακρίτα:

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο.

Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ