Αγωνία για την εξαφανιση 41χρονης εγκύου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία της οικογένειας και του συντρόφους της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως για το πού βρίσκεται.

Η γυναίκα είναι έγκυος στον τρίτο μήνα ενώ έχει ακόμη ένα παιδί 13 ετών από προηγούμενο γάμο. Πριν χαθεί είχε πάρει το ποσό των 5000 ευρώ από το σύντροφό της και του είχε στείλει μήνυμα να τον ενημερώσει.

Χθες, η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνιση μετά από συγκατάθεση από την οικογένεια.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως το τελευταίο μήνυμα που έλαβε ο σύντροφος της Γεωργίας από την ίδια.

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Δύσκολες ώρες περνά και ο σύντροφος της Γεωργίας ο οποίος ανέφερε πως την έχει ψάξει παντού χωρίς αποτέλεσμα.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

«Μόνο να είναι καλά»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, o αδερφός της Γεωργίας απηύθυνε άλλη μία έκκληση προς όποιον την έχει δει ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος τόνισε ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι καλά η 41χρονη.

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», είπε.

Ο ίδιος μίλησε και για το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την εξαφάνιση, για το μήνυμα που έστειλε στην μητέρα τους και τα χρήματα που πήρε η Γεωργία.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει.

Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Γεωργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 41χρονη εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή της Καλαμαριάς και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Μετά την εξαφάνισης, ο σύντροφός της είπε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς για το μήνυμα.

«Ξύπνησα στις 09:00 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί», υποστήριξε ο σύντροφος της Γεωργίας.

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται να ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ