Μπιλ Κλίντον: Ο διεφθαρμένος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ήταν μόνο η σφαγή των Σέρβων και η καταστροφή της Σερβίας.

Ο κολλητός του Τζέφρυ Επστάιν, Μπιλ Κλίντον, είναι ένας από τους πλέον διαβόητους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. Ένας διεφθαρμένος, βαρβάρος, εκβιαζόμενος, αδίστακτος.

Στις 20 Αυγούστου 1998, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον διέταξε μια επίθεση με πυραύλους κρουζ στο εργοστάσιο Al Shifa του Σουδάν, το οποίο παρήγαγε το 90% των φαρμακευτικών προϊόντων της χώρας. Ο τότε πρεσβευτής της Γερμανίας στο Σουδάν, Βέρνερ Ντάουμ, δήλωσε ότι η απώλεια του εργοστασίου είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων από θεραπεύσιμες ασθένειες.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μπιλ Κλίντον δικαιολόγησε τις επιθέσεις, με το επιχείρημα ότι το εργοστάσιο της al-Shifa εμπλέκεται στην επεξεργασία του θανατηφόρου νευρικού παράγοντα VX και είχε δεσμούς με την ισλαμιστική ομάδα της Αλ Κάιντα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Του Μπιν Λάντεν, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ για να σφάξει τους Σέρβους στη Βοσνία!

Αυτές οι δικαιολογίες για τον βομβαρδισμό αμφισβητήθηκαν από τους ιδιοκτήτες του εργοστασίου, τη σουδανική κυβέρνηση και άλλες κυβερνήσεις.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναγνώρισαν αργότερα «ότι τα στοιχεία που ώθησαν τον Πρόεδρο Κλίντον να διατάξει την πυραυλική επίθεση στο εργοστάσιο της Σίφα δεν ήταν τόσο στέρεα όσο αρχικά παρουσιάστηκαν.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν αργότερα ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι το εργοστάσιο κατασκεύαζε ή αποθήκευε νευρικό αέριο, όπως υποψιάζονταν αρχικά οι Αμερικανοί, ή ότι είχε συνδεθεί με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος ήταν κάτοικος του Χαρτούμ τη δεκαετία του 1980.

Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ατιμώρητο.

IMG 4793
Το εργοστάσιο φαρμακευτικών στο Σουδάν, μετά τον βομβαρδισμό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ